«Σκωτία μείνε μαζί μας»: Το συγκινητικό μήνυμα του Μπάουι για την ανεξαρτησία της Σκωτίας - iefimerida.gr

«Σκωτία μείνε μαζί μας»: Το συγκινητικό μήνυμα του Μπάουι για την ανεξαρτησία της Σκωτίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με την ανεξαρτησία της Σκωτίας, δεν άφησε αδιάφορο τον παγκοσμίου φήμης Βρετανό ροκ σταρ Ντέιβιντ Μπάουι, ο οποίος κατά την χθεσινή απονομή των Βρετανικών Βραβείων, απήυθηνε έκκληση στους Σκωτσέζους να μην εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Σκωτία, μείνε μαζί μας» ήταν το μήνυμα του 67χρονου σταρ σε δήλωσή του που διάβασε η Κέιτ Μος, καθώς παραλάμβανε το βραβείο του στα βραβεία Brits, χθες βράδυ.

Ο Μπάουι είναι μία από τις πιο ηχηρές προσωπικότητες που παίρνουν θέση στο ζήτημα, αν η Σκωτία θα πρέπει να ψηφίσει, στις 18 Σεπτεμβρίου, να τερματίσει τους δεσμούς της με την Αγγλία, που διαρκούν εδώ και 307 χρόνια και να γίνει ανεξάρτητη χώρα.

Ο Σον Κόνερι, που έχει σκωτσέζικη καταγωγή, έχει αρνηθεί να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα, ενώ ο, επίσης Σκωτσέζος, αθλητής Wimbledon, Αντι Μάρεϊ, που ήταν και ο περσινός νικητής του τουρνουά, δήλωσε περήφανος που είναι Σκωτσέζος, αλλά ταυτόχρονα τόνισε πως απολαμβάνει να αγωνίζεται για τη Μεγάλη Βρετανία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ