Πάστορας γητευτής φιδιών πέθανε από... δάγκωμα του αγαπημένου του ερπετού -Αρνήθηκε να λάβει θεραπεία - iefimerida.gr

Πάστορας γητευτής φιδιών πέθανε από... δάγκωμα του αγαπημένου του ερπετού -Αρνήθηκε να λάβει θεραπεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα ενός πάστορας, ο οποίος έχασε τη ζωή του από το ίδιο του το πάθος, τα φίδια.Ο λόγος για τον Jamie Coots από το Κεντάκι των ΗΠΑ, ο οποίος πέθανε από δάγκωμα φιδιού, την ώρα που είχε αφιερώσει τη ζωή του στην εξημέρωση αυτών των επικίνδυνων ερπετών. Ο ίδιος είχε ξεκινήσει πρόσφατα ένα reality show σχετικά με τον «χειρισμό» φιδιών που διεξαγόταν μέσα σε εκκλησία. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το Σάββατο όταν ένα φίδι τον δάγκωσε. Ο Jamie Coots, ο οποίος είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι σύμφωνα με τη Βίβλο τα δηλητηριώδη δαγκώματα δεν μπορούν να βλάψουν όσους είναι αφιερωμένοι στον Θεό, δεν δέχθηκε να λάβει θεραπεία από τους γιατρούς.

Πρόσφατα το National Geographic είχε αφιερώσει μια εκπομπή του στον Coots και το ποίμνιο του. Στα πλάνα καταγράφονται πιστοί που προσπαθούν να δαμάσουν φίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάνατος ΗΠΑ φίδια πάστορας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ