Πώς θα φέρετε επανάσταση στο επιχειρείν: Οι 100 κανόνες που πρέπει να παραβείτε - iefimerida.gr

Πώς θα φέρετε επανάσταση στο επιχειρείν: Οι 100 κανόνες που πρέπει να παραβείτε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν η επιτυχία μιας επιχείρησης ήταν απλώς η εφαρμογή των «δέκα εντολών» της επιχειρηματικότητας, τότε γιατί όλες οι επιχειρήσεις δεν είναι εξίσου επιτυχημένες;

Η απλή αλήθεια είναι ότι οι νικητές δεν ακολουθούν τους κανόνες που εμείς οι υπόλοιποι ακολουθούμε επιμελώς. Η επιθυμία τους να προχωρήσουν αντίθετα προς το ρεύμα, να κόψουν δρόμο και να ακολουθήσουν μια απλή διαδικασία στο επιχειρείν, τους κάνει να ξεχωρίζουν, να γίνονται πασίγνωστοι και να έχουν το «επάνω χέρι» στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το βιβλίο «Επανάσταση στο επιχειρείν: 100 κανόνες που πρέπει να παραβείτε» παίζει τον ρόλο του «συνηγόρου του διαβόλου»! Προσφέρει κάτι πρωτότυπο, κάτι ενάντια στη συμβατική γνώση. Δεν δίνει εύκολες απαντήσεις, δε θα κάνει κανέναν εκατομμυριούχο, ούτε θα του βρει ταίρι.

Αυτό που κάνει είναι να ακονίσει το μυαλό και να αφυπνίσει τα ένστικτά. Θα βοηθήσει να σκεφτεί κανείς πολύ προσεχτικά τι θα κάνει πριν υιοθετήσει την υπάρχουσα επιχειρηματική πρακτική του τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται. Είναι ένα βιβλίο οδηγός, μέσω του οποίου θα μπορέσει να εντοπίσει ευκαιρίε, να αποφύγει παγίδες και να χαράξει το δικό του δρόμο για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης αλλά και ενός ολοκληρωμένου ατόμου.

Αν ισχύει αυτό που λέμε, ότι μαθαίνει κανείς περισσότερα απ' την αποτυχία παρά απ' την επιτυχία, τότε ο Caspian Woods είναι πραγματικός καθηγητής στον τομέα του.

Ξεκίνησε τον εκδοτικό του οίκο μόνο με μαθητικές και φοιτητικές επετηρίδες και αποφάσισε να τον πουλήσει ένα χρόνο πριν το facebook αποδείξει ότι είναι δυνατόν από το ίδιο τμήμα της αγοράς να βγάλει κανείς εκατομμύρια.
Η επόμενη επιχειρηματική δραστηριότητά του ήταν ένα περιοδικό για το ηλεκτρονικό εμπόριο, προωθώντας το επί μία εβδομάδα στη βιτρίνα ενός καταστήματος, μόλις έξι μήνες πριν σκάσει η φούσκα των διαδικτυακών επιχειρήσεων.

πιχειρηματική προσοχή του στον τομέα του χρηματοοικονομικού μάρκετινγκ, συνεργαζόμενος με την Bank of Scotland και την RBS. Ε, καταλαβαίνετε τι απέγινε...Στη συνέχεια εστίασε την ε

Ευτυχώς, η επιχείρησή του, «Editions Financial», πάει ακόμη πάρα πολύ καλά παρέχοντας συμβουλές σε μερικές από τις πιο μεγάλες εταιρείες του κόσμου στο να καταρτίσουν στρατηγικές μάρκετινγκ.

Ο Caspian Woods έχει κερδίσει πολλά βραβεία επιχειρηματικότητας, συμπεριλαμβανομένων των Young Scot of the Year, Young Achievers of Britain at Buckingham Palace, Shell Livewire, Ernst and Young Trailblazers.

Παράλληλα έγραψε μια σειρά βιβλία για επιχειρήσεις, και διετέλεσε Πρεσβευτής του Ιδρύματος υποστήριξης νέων Prince's Trust, και φαίνεται ότι το ίδρυμα κατάφερε να επιζήσει παρά τις συμβουλές του.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΣΠΙΑΝ
Εκδότης: ROSILI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιβλίο επιχειρηματικότητα Caspian Woods
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ