Οδηγός εκχιονιστικού σπέρνει την καταστροφή σε δρόμο του Μπρούκλιν -Αντι να καθαρίζει... διαλύει [βίντεο] - iefimerida.gr

Οδηγός εκχιονιστικού σπέρνει την καταστροφή σε δρόμο του Μπρούκλιν -Αντι να καθαρίζει... διαλύει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον χιονιά να πλήττει τις ΗΠΑ στους δρόμους των πόλεων, τα εκχιονιστικά μηχανήματα έχουν πιάσει δουλειά προκειμένου να τους κρατούν ανοιχτούς και καθαρούς από τα χιόνια, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία.Συνήθως οι οδηγοί των μηχανημάτων αυτών παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους και είναι συνεπείς και ευσυνείδητοι. Οπως παντού, όμως, έτσι και στα εκχιονιστικά υπάρχουν και αυτοί που κάνουν του κεφαλιού τους.Αυτό έκανε ο οδηγός του εκχιονιστικού, στο βίντεο που ακολουθεί, όπου φαίνεται να κάνει αγώνα ταχύτητας στους δρόμους του Μπρούκλιν, αντί να καθαρίζει. Το αποτέλεσμα είναι να πετάξει τόσο δυνατά το χιόνια από το δρόμο στο πεζοδρόμιο, να τραυματίσει έναν περαστικό και να σπάσει τη τζαμαρία ενός καταστήματος.

Το περιστατικό το κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ δρόμος οδηγός εκχιονιστικού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ