Πώς είναι να περνάς μια υπερπολυτελή νύχτα στο 7αστερο Παλάτι του Αμπου Ντάμπι [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς είναι να περνάς μια υπερπολυτελή νύχτα στο 7αστερο Παλάτι του Αμπου Ντάμπι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια χώρα που φημίζεται για την χλιδή και την πολυτέλεια των ξενοδοχείων της, το Emirates Palace hotel στο West Corniche Road καταφέρνει να κάνει τη διαφορά, αφού χτίστηκε από τη βασιλική οικογένεια Al Nahyan το 2005 και μοιάζει πιο πολύ σαν ξενώνας για βασιλείς.

Για να μείνει βέβαια κανείς σε αυτό το ξενοδοχείο δε χρειάζεται να είναι βασιλιάς, αφού σε αντίθεση με τα 7αστερα ξενοδοχεία των 1600 δολαρίων, στο Emirates Palace τα δωμάτια ξεκινούν από 470 δολάρια τη βραδιά ενώ με 500 μπορείτε να έχετε και τον προσωπικό σας οδηγό.

Το Business Insider έκανε μια βόλτα στο εσωτερικό του ξενοδοχείου εξασφαλίζοντας υπέροχες φωτογραφίες:

Το ξενοδοχείο έχει έκταση ενός χιλιομέτρου

Διαθέτει δεκάδες εστιατόρια και μπαρ για τους επισκέπτεςΤο παλάτι της βασιλικής οικογένειας είναι ορατό από το ξενοδοχείοΥπάρχουν πάνω από 8,000 δέντρα στο εσωτερικό του ξενοδοχείου το οποία μετεμφυτεύονται κάθε δύο χρόνιαΑκριβά τοπικά και διεθνή αντικείμενα εκτίθενται στους διαδρόμους που οδηγούν στις σουίτεςΤα δωμάτια αλλάζουν φωτισμό ανάλογα με την ώρα της ημέραςΜια από τις 48 σουίτες του παλατιού στις οποίες η διαμονή στοιχίζει 15.000$ την ημέρα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άμπου Ντάμπι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ