«Διευθύνσεις και ονόματα» για τις μίζες στα εξοπλιστικά θα δώσει ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Ευσταθίου - iefimerida.gr

«Διευθύνσεις και ονόματα» για τις μίζες στα εξοπλιστικά θα δώσει ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Ευσταθίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή απολογείται από το πρωί της Πέμπτης ο 83χρονος εκπρόσωπος γερμανικής εταιρείας, Πάνος Ευσταθίου, ο οποίος φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί και να δώσει όσα στοιχεία γνωρίζει σχετικά με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο κατηγορούμενος στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων κατονομάστηκε από τον πρώην αναπληρωτή διευθυντή Εξοπλισμών, Αντώνη Κάντα, ότι του έδωσε συνολικό ποσό 1,5 εκατ. ευρώ για δύο εξοπλιστικά προγράμματα, μεταξύ των οποίων και τα υποβρύχια.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο 83χρονος αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας αμυντικών συστημάτων Atlas Elektronik (και πρώην Rheinmetall) προτίθεται να συνεργαστεί με τους ανακριτές της υπόθεσης και να εισφέρει στην έρευνα όσα στοιχεία γνωρίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ