Να γιατί έρχεται το τέλος των φωτογραφικών μηχανών -Μπάλα καταγράφει ασύλληπτες πανοραμικές εικόνες με ένα πέταγμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Να γιατί έρχεται το τέλος των φωτογραφικών μηχανών -Μπάλα καταγράφει ασύλληπτες πανοραμικές εικόνες με ένα πέταγμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μένει ασυγκίνητος στη θέα μια αεροφωτογραφίας, αφού ακόμα και από τον υπολογιστή η εικόνα μιας πόλης από ψηλά είναι ότι πιο εντυπωσιακό. Πόσοι όμως έχουν τη δυνατότητα να τραβήξουν μια τέτοια φωτογραφία;

Τώρα πια πολλοί, αφού δε χρειάζεται πλέον αεροσκάφος αλλά μια μπάλα Panono. Σύμφωνα με τη Daily Mail η μπάλα-κάμερα που έχει το μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ, περιέχει 36 κάμερες έτσι ώστε να είναι σε θέση να καταγράψει τα πάντα σε ακτίνα 360 μοιρών.

Όταν κάποιος την πετά στον αέρα, η μπάλα μετρά την επιτάχυνση εκτόξευσης και υπολογίζει πότε η κάμερα βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της.

Η μπάλα στοιχίζει 499$ και πρόκειται για την πρώτη φωτογραφική μηχανή που υπερβαίνει τα 100 megapixels. Μόλις κάποιος τη ρίξει στον αέρα οι 36 φωτογραφίες που τραβά περνιούνται στο smartphone όπου μπορεί κανείς να τις επεξεργαστεί.

Είναι κατασκευασμένη από σκληρό, διαφανές πλαστικό και ζυγίζει 300g. Δείτε τα ετυπωσιακά αποτελέσματα στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ