Το ArGOODaki της Goody's ταξιδεύει σε τρία ακριτικά νησιά για να αγκαλιάσει τα παιδιά - iefimerida.gr

Το ArGOODaki της Goody's ταξιδεύει σε τρία ακριτικά νησιά για να αγκαλιάσει τα παιδιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ArGOODaki της Goody's επιστρέφει και παίρνει τις θάλασσες για να χαρίσει αγκαλιές στα παιδιά τριών ακριτικών νησιών, σε Λειψούς, Τέλενδο και Ψέριμο. Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki της Goody's είναι ο πλέον καταξιωμένος και αναγνωρισμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς, έχοντας υποστηρίξει χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους, μας ενώνει για 12η χρονιά σε μια νέα εκστρατεία έμπρακτης προσφοράς και αγάπης.Αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki κάνει μια ακόμα ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης, αγκαλιάζοντας τα παιδιά των τριών αυτών ακριτικών νησιών. Στόχος της φετινής εκστρατείας αγάπης είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κάλυψη κυρίως εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών που κατοικούν στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ελλάδας.

Ενα γεύμα και μία... αγκαλιά βοήθειας

Mε κάθε γεύμα ArGOODaki, επιλέγουμε ανάμεσα σε τρία νέα είδη της συλλογής των αγαπημένων μας φίλων και συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε έργα αφιερωμένα στα παιδιά κάνοντας πράξη το μήνυμα ότι: Η αγάπη δεν έχει όρια και με αυτόν τον απλό τρόπο όλοι μαζί θα ενισχύσουμε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των παιδιών των τριών ακριτικών νησιών με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους.

Τι είναι το ArGOODaki της Goody's

Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki της Goody's, αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 12 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.
Για το αξιοσημείωτο έργο της, η Goody's κατέχει την 1η θέση σε όλους τους δείκτες αναγνωρισιμότητας στο βαρόμετρο αναγνωρισιμότητας & Συμπεριφοράς ASBI από το 2006 μέχρι και το 2013.

Για το αξιοσημείωτο έργο της, η Goody's κατέχει την 1η θέση σε όλους τους δείκτες αναγνωρισιμότητας στο βαρόμετρο αναγνωρισιμότητας & Συμπεριφοράς ASBI από το 2006 μέχρι και το 2013. Τα τελευταία χρόνια το Goody's ArGOODaki έχει πραγματοποιήσει έργα όπως ανέγερση και ανακαίνιση Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών σε Αθήνα και Πειραιά, ενίσχυση Νοσοκομειακού εξοπλισμού και Κέντρων για παιδιά με κινητικά και νοητικά προβλήματα, ενώ σε συνεργασία με Ιδρύματα στην Ελλάδα έχουν υλοποιηθεί προγράμματα σίτισης σε άπορα παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.goodysnet.com/argoodaki

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ