Μαχαίρωσε το σύντροφό της γιατί έβγαινε και δεν την έπαιρνε τηλέφωνο κάθε δύο ώρες - iefimerida.gr

Μαχαίρωσε το σύντροφό της γιατί έβγαινε και δεν την έπαιρνε τηλέφωνο κάθε δύο ώρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όρια της ζήλιας- και την ψυχικής υγείας προφανώς- ξεπέρασε μία νεαρή γυναίκα στη Βρετανία. Η 21χρονη έφτασε στο σημείο να μαχαιρώσει και να χτυπήσει το σύντροφό της γιατί εκείνος δεν την έπαιρνε τηλέφωνο κάθε δύο ώρες μία βραδιά που βγήκε μόνος του.

Η κατάσταση του Σέιν ΜακΜούλεν ήταν τόσο άσχημη, που όταν έσπευσε στο σημείο το ασθενοφόρο, οι γιατροί πίστεψαν ότι ήταν νεκρός. Σύμφωνα με την Daily Mail, η δράστης- που πριν τον μαχαιρώσει τον είχε γρονθοκοπήσει προκαλώντας κάταγμα στη μύτη- ήταν τόσο ψύχραιμη έπειτα από την επίθεση, που άναψε ένα τσιγάρο και καθάρισε το πάτωμα από τα αίματα, ενώ ο σύντροφός της χαροπάλευε πεσμένος μπροστά της.

Παρά το σοβαρό τραυματισμό και τη μεγάλη απώλεια αίματος, ο 23χρονος κατάφερε να επιζήσει, αλλά έχει απώλεια μνήμης, ενώ ακόμη βλέπει εφιάλτες πως τον μαχαιρώνουν. Οπως είπε στο δικαστήριο το θύμα, ο λόγος που η 21χρονη ξέφυγε και του επιτέθηκε ήταν το γεγονός ότι αθέτησε μία απλή υπόσχεση: πήγε σε πάρτι και της είπε ότι θα την παίρνει κάθε δύο ώρες τηλέφωνο, κάτι που τελικά δεν έκανε.

Βέβαια, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ΜακΜούλεν, είχε πάρει τα πρώτα «μηνύματα» πως η σύντροφός του έχει πρόβλημα. Αλλες δύο φορές- πριν από την επίθεση- εκείνη είχε στραφεί εναντίον του με μαχαίρι και χρειάστηκε να παλέψει μαζί της για να την αφοπλίσει, ενώ η γυναίκα είχε σπάσει πόρτες και έπιπλα όταν καβγάδιζαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις μαχαίρωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ