Ο πιτσιρικάς που «έψησε» τις μισές γυναίκες του Λος Αντζελες να τον φιλήσουν- Το πιο απλό κόλπο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πιτσιρικάς που «έψησε» τις μισές γυναίκες του Λος Αντζελες να τον φιλήσουν- Το πιο απλό κόλπο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηθελε λίγη τρυφερότητα. Ενα φιλί. Τελικά μάζεψε πολλά. Γιατί ένας πιτσιρικάς κατάφερε να «ψήσει» τις μισές γυναίκες τους Λος Αντζελες χρησιμοποιώντας ένα απλό κόλπο: δήλωσε απελπισμένος.

Οπως αποδεικνύεται, οι γυναίκες συγκινούνται πάντα από έναν ευάλωτο άνδρα που δηλώνει ευθαρσώς τη συναισθηματική του κατάσταση. Ετσι, όταν ο Μπλέικ Γκρίγκσμπι στάθηκε σε μία παραλία, με την επιγραφή «Φίλα με, είμαι απελπισμένος», το κόλπο έπιασε!

Αλλες γελούσαν αμήχανα, μερικές... έτρεχαν και τον άρπαζαν και κάποιες δεν δίστασαν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του ακόμη και μπροστά στο σύντροφό τους. Γεγονός είναι πάντως πως ο νεαρός που συστήνεται ως «κωμικός, μάγος, κινηματογραφιστής και χριστιανός» μάζεψε πολλά φιλιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Λος Άντζελες φιλί απελπισία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ