Καπερνάρος: Δεν έχω εξοχικό, σκάφος, βάρκα και ούτε ευρώ σε καμία τράπεζα στον κόσμο - iefimerida.gr

Καπερνάρος: Δεν έχω εξοχικό, σκάφος, βάρκα και ούτε ευρώ σε καμία τράπεζα στον κόσμο

Καπερνάρος: Δεν έχω εξοχικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για απροκάλυπτη επίθεση από το πολιτικό σύστημα έκανε λόγο ο Βασίλης Καπερνάρος, αναφερόμενος στον έλεγχο για αδήλωτα εισοδήματα από το ΣΔΟΕ. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέθεσε στη βουλή τα φορολογικά του στοιχεία και κάλεσε όσους έχουν «πολιτικό ανδρισμό» να πράξουν το ίδιο.

«Δέχομαι κυνική, στυγνή και απροκάλυπτη επίθεση από το πολιτικό σύστημα. Αυτό που συμβαίνει είναι ελεεινό, τρισάθλιο και κακόβουλο. Ολα συμβαίνουν επειδή έκανα δύσκολες ερωτήσεις στην επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ και όλα τα δεινά μου άρχισαν όταν κατήγγειλα το 2% που έδινε μίζα ο Μιχάλης Χριστοφοράκος στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Καπερνάρος, που πρόσθεσε πως ποτέ δεν υπήρξε δικηγόρος του δημοσίου ή εταιρειών.

«Ουδέποτε είχα ή έχω off shore. Δεν έχω ούτε ένα ευρώ σε οποιαδήποτε τράπεζα του κόσμου. Δεν έχω εξοχικό, ούτε σκάφος, ούτε βάρκα», είπε ακόμη ο κ. Καπερνάρος, που κατέθεσε στη βουλή τις φορολογικές του δηλώσεις και τα πόθεν έσχες τελευταίων. Παράλληλα κάλεσε όσους υπουργούς ή βουλευτές έχουν «πολιτικό ανδρισμό» να κάνουν τον ίδιο και να καταθέσουν τα φορολογικά τους στοιχεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ