Το πολύχρωμο, απίστευτης χλιδής διαμέρισμα της Μπριζίτ Μπαρντό στο Παρίσι - Διαθέτει ακόμη και ντίσκο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πολύχρωμο, απίστευτης χλιδής διαμέρισμα της Μπριζίτ Μπαρντό στο Παρίσι - Διαθέτει ακόμη και ντίσκο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σφυρί για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των έξι εκατ. ευρώ βγαίνει το υπερχλιδάτο διαμέρισμα όπου έζησε η Μπριζίτ Μπαρντό με τον επί τρία συναπτά έτη σύζυγό της Γκούντερ Σακς στο Παρίσι.

Στο πολυτελές σπίτι που βρίσκεται στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού, κυριαρχούν το μάρμαρο, τα έντονα χρώματα και το χρυσό, ενώ ενδεικτικό της χλιδής είναι το γεγονός ότι εκτός από τα δωμάτια που διαθέτουν όλα τα σπίτια των κοινών θνητών, δηλαδή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και κρεβατοκάμαρες το σπίτι της Μπριζίτ Μπαρντό διαθέτει ακόμη και... ντισκοτέκ!

Η ηθοποιός με τον τότε σύζυγό της έζησαν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα από το 1966 έως το 1969. Η Μπαρντό πείστηκε και είπε το μεγάλο «ναι» στον Γερμανό πολυεκατομμυριούχο όταν αυτός αφού της πέταξε εκατοντάδες κόκκινα τριαντάφυλλα πάνω στο παραθαλάσσιο σπίτι της στο Σεντ Τροπέ από το ελικόπτερο του, πήδηξε από το ελικόπτερο του και κολύμπησε μέχρι την ακτή για να τη συναντήσει.

Ο έρωτας της Μπαρντό και του Σακς κράτησε μόλις τρία χρόνια, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι καθ όλη τη διάρκεια του γάμου τους και οι δύο διατηρούσαν εξωσυζυγικές σχέσεις.

Το πολύχρωμο, απίστευτης χλιδής διαμέρισμα της Μπριζίτ Μπαρντό στο Παρίσι - Διαθέτει ακόμη και ντίσκο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ