Απίστευτο: Ο Κεγκέρογλου εξηγεί ότι μπερδεύτηκε και έριξε άκυρο στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας των Χρυσαυγιτών! - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ο Κεγκέρογλου εξηγεί ότι μπερδεύτηκε και έριξε άκυρο στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας των Χρυσαυγιτών!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούγεται απίστευτο και δείχνει τουλάχιστον έλλειψη σοβαρότητας η εξήγηση που έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου ο οποίος ψήφισε άκυρο στην άρση ασυλίας των χρυσαυγιτών. Εκανα λάθος στο ψηφοδέλτιο, είπε.

Σε διευκρινιστική δήλωσή του, ο υφυπουργός Εργασίας αναφέρει ότι εκ παραδρομής παρέδωσε το ψηφοδέλτιο που είχε ακυρώσει και όχι το κανονικό.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο ψηφοδέλτιο τραβηξε κατά λάθος μία κάθετη γραμμή και επειδή θα ήταν άκυρο ζήτησε ένα δεύτερο ψηφοδέλτιο για να ψηφίσει. Στην κάλπη ωστόσο αντί να ρίξει το έγκυρο ψηφοδέλτιο έριξε το πρώτο που είχε ακυρώσει. Κάπως ...Κρητικά ακόυγονται όλα αυτά ή πονηριές πολιτευτή...

Υπενθυμίζεται ότι υπέρ της άρσης ασυλίας των Ζαρούλια, Μπούκουρα και Παναγιώταρου ψήφισαν 235 βουλευτές και για τον Ηλία Κασιδιάρη 234 βουλευτές («όχι» ψήφισε ο Γιάννης Δημαράς).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Κεγκέρογλου ψηφοφορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ