Latex και στο Smartphone! - iefimerida.gr

Latex και στο Smartphone!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έμεινες από προφυλακτικά; Μη φοβάσαι, έχω Smartphone! Αν ακόμη δεν έχεις πειστεί για τις υπηρεσίες που μπορεί να σου προσφέρει ένα «έξυπνο» κινητό, άκου και αυτό: Η νέα υπηρεσία “New York City Condom Finder” σου βρίσκει τα κοντινότερα σημεία διανομής δωρεάν προφυλακτικών!

Η νέα αυτή εφαρμογή, διαθέσιμη για όλα τα Smartphones, προωθήθηκε ενόψει της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και της Εθνικής Ημέρας Ενημέρωσης για τη Χρήση Προφυλακτικού. Πρόκειται για ένα σύστημα που ανιχνεύει τη θέση σου στο χάρτη μέσω GPS ή χειροκίνητης εισαγωγής της διεύθυνσής σου, και σου προτείνει τα 5 κοντινότερα σημεία εύρεσης προφυλακτικών. Οι οδηγίες της εφαρμογής περιλαμβάνουν από έξυπνους τρόπους μετακίνησης (πεζή, με μέσα μαζικής μεταφοράς ή αυτοκίνητο) στο πολυπόθητο σημείο, ώρες λειτουργίας και προϊόντα που διαθέτει κάθε σημείο καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την σωστή εφαρμογή του προφυλακτικού.

Δεν κρατιέσαι; Η Dr. Monika, Sweeney βοηθός επιθεωρητή υγείας στη Νέα Υόρκη, δήλωσε: «Θέλουμε να κάνουμε τη Νέα Υόρκη, την ασφαλέστερη πόλη στο κόσμο για να κάνει κανείς σεξ (…) πολλοί άνθρωποι έρχονται εδώ γι’ αυτό το λόγο, έτσι και εμείς θέλουμε να τους βοηθήσουμε να κάνουν ασφαλέστερο σεξ!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Προφυλακτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ