H Madonna κατηγορείται για οικονομική απάτη! - iefimerida.gr

H Madonna κατηγορείται για οικονομική απάτη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσίευμα των New York Times αναφέρει πως η διάσημη τραγουδίστρια Madonna έστησε κοινωφελές ίδρυμα με σκοπό να κατασκευάσει σχολεία στο Malawi και ξόδεψε 3,8 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς να φτιάξει τίποτα.

Μάλιστα στο ίδιο άρθρο αναφέρουν ότι συνιδρυτές σε αυτό το φιλανθρωπικό ίδρυμα ήταν και άλλα γνωστά μέλη της αίρεσης Καμπάλα (την οποία ως γνωστόν ασπάζεται η Madonna) και πολλοί θεωρούν ότι το ίδρυμα αποτελούσε βιτρίνα χρηματοδότησης της Καμπάλα. Το εντυπωσιακό είναι ότι ενώ το ίδρυμα Raising Malawi αντλούσε χρήματα από τους κοινωνικούς κύκλους του Hollywood αλλά και από το Kaballah Center International που έχει έδρα το Los Angeles, τελικά οι υπεύθυνοι του ιδρύματος ανακοίνωσαν ότι δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν τα 15 εκατομμύρια δολάρια που χρειάζονταν για την κατασκευή σχολείου που θα στέγαζε 400 άπορα κορίτσια στο Malawi. Όμως πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος Raising Malawi μιλούν για κακοδιαχείριση και για σπατάλη 3,8 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα project που τελικά δεν θα γίνει ποτέ. Συγκεκριμένα αναφέρουν πληρωμές διαφόρων συνεργατών, αλλά και «περίεργες» δαπάνες όπως αγορά πολυτελών αυτοκινήτων, αλλά και σπιτιών.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο των NY Times εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Madonna Καμπάλα απάτη Kaballah
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ