Different but Equal - iefimerida.gr

Different but Equal

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια πρωτότυπη εκδήλωση-επίδειξη αφρικανικών παραδοσιακών ενδυμάτων και σχεδίων διοργανώνει η Ένωση Αφρικανών Γυναικών, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26/3 στην Τεχνόπολη, στην αίθουσα Κωστής Παλαμάς (Πειραιώς 100, Γκάζι) με καλεσμένες σχεδιάστριες μόδας από τη Μαύρη Ήπειρο, οι οποίες θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους. Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, να ανακαλύψουν τους αφρικανικούς χορούς και τη μουσική από τη “δεύτερη γενιά”, γιορτάζοντας το δικαίωμα σε μια ισότητα που ξεπερνάει τα σύνορα και τις προκαταλήψεις, αναγνωρίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης, της ειρηνικής συνύπαρξης και του διαλόγου των πολιτισμών. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δήμος Αθηναίων Αφρική Τεχνόπολη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ