Είναι τρελός ο οπαδός: Ενας «πράσινος» εναντίον 6.500 Ισπανών - iefimerida.gr

Είναι τρελός ο οπαδός: Ενας «πράσινος» εναντίον 6.500 Ισπανών

Είναι τρελός ο οπαδός: Ενας «πράσινος» εναντίον 6.500 Ισπανών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη φράση «Μόνος μου και όλοι σας» θα μπορούσε να πανηγυρίσει τη νίκη του Παναθηναϊκού ο Χρήστος Καλφιγκόπουλος. Ο λόγος; Ηταν ο μόνος οπαδός των «πρασίνων» που βρέθηκε στο Παλάου Μπλαουγκράνα.

Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού, που ζει και εργάζεται στη Βαρκελώνη, μίλησε στα «Πράσινα Νέα» για την εμπειρία του (είχε παρακολουθήσει και το πρώτο παιχνίδι) και για τον τρόπο που έζησε το «μαγικό» τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη, φορώντας μάλιστα τη φανέλα του «τριφυλλιού».

«Ημουν και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, για την ακρίβεια ήμουν στο ίδιο πέταλο αλλά στο επάνω διάζωμα. Καμία από τις δύο μέρες δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση. Την Τρίτη ήμουν κοντά σε μια μερίδα των οργανωμένων της Μπαρτσελόνα κανονικά με τη φανέλα μου και δεν έγινε το παραμικρό. Την Πέμπτη εκεί που ήμουν δεν υπήρχαν οργανωμένοι, το μόνο που έκαναν ήταν να κοιτούν την ομάδα τους και δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως θέμα» ανέφερε ο οπαδός του Παναθηναϊκού που βλέπει όποτε μπορεί από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ