Ο... Τζον Λένον σκοράρει ένα γκολ που θα ζήλευε ακόμη και ο Μέσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο... Τζον Λένον σκοράρει ένα γκολ που θα ζήλευε ακόμη και ο Μέσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό είναι το θαυμάσιο τέρμα που πέτυχε ο Τζον Λενον περνώντας τη μισή ομάδα μέχρι και τον τερματοφύλακα σε μια επίδειξη υψηλής τεχνικής που θα ζήλευαν και οι πιο διάσημοι σούπερ στάρς.

Βέβαια δεν έγινε κάποιο θαύμα και αναστήθηκε ο μεγάλος «μπήτλ» για να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά ο λόγος γίνεται για τον πλάγιο μπακ της βραζιλιάνικης ομάδας Ατλέτικο Γκιοαρένσε, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ αλά Μέσι εναντίον της Καμέτα για το κύπελλο Βραζιλίας.

Ειναι γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι η τρέλα που είχε πιάσει τους λατινοαμερικάνους και κυρίως τους Βραζιλιάνους, Βραζιλιάνες με τους Beatles και τον Τζον Λένον είχε ως αποτέλεσμα πολλά παιδιά να βαπτιστούν με το όνομά του.

Επίσης ένα νέο κύμα τρέλας ήλθε τα χρόνια μετά τη δολοφονία του Λένον το Δεκέμβρη του 1980 με αποτέλεσμα πολλά παιδιά μικρής ηλικίας να φέρουν το όνομα του σπουδαίου Αγγλου καλλιτέχνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ