Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. το δίδυμο των ληστών που είχε «ταράξει» τα ξενοδοχεία της παραλιακής - iefimerida.gr

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. το δίδυμο των ληστών που είχε «ταράξει» τα ξενοδοχεία της παραλιακής

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. το δίδυμο των ληστών που είχε «ταράξει» τα ξενοδοχεία της π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα ξενοδοχεία της παραλιακής είχε βάλει στο μάτι το δίδυμο των ληστών που συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ προσπαθούσαν να κάνουν ακόμη μια «επιδρομή» σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Οι δύο 21χρονοι, έγιναν αντιληπτοί από Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. , που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, να κινούνται πεζοί έξω από ξενοδοχείο στη Γλυφάδα, έχοντας ο ένας από αυτούς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο Αξιωματικός ακολούθησε τους δυο νεαρούς και τους γνωστοποίησε την ιδιότητά του, ενώ στο σημείο κατέφθασαν αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίες και τους ακινητοποίησαν και εν συνεχεία τους συνέλαβαν.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και πραγματοποιούσαν ένοπλες ληστείες σε ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων. Ειδικότερα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέρχονταν στους χώρους υποδοχής των ξενοδοχείων και με την απειλή όπλου και αφαιρούσαν από τους υπαλλήλους τις εισπράξεις.

Πιο αναλυτικά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (6 και 7-4-2013), με την παραπάνω μεθοδολογία και τρόπο δράσης διέπραξαν τέσσερις ένοπλες ληστείες σε ισάριθμα ξενοδοχεία στη Γλυφάδα, την Καλλιθέα, τον Άλιμο και το Παλαιό Φάληρο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ