Citroen Wild Rubis: Το SUV της upper class σειράς DS - iefimerida.gr

Citroen Wild Rubis: Το SUV της upper class σειράς DS

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην έκθεση της Σαγκάης διάλεξε (και) η Citroen για να παρουσιάσει το πρωτότυπο Wild Rubis, το οποίο αποτελεί μια πρώτη προσέγγιση του SUV της σειράς DS. Μάλιστα από τη στιγμή που όλα τα Citroen DS ποντάρουν στο ιδιαίτερο στυλ το Wild Rubis δεν μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση.

Έτσι έχει χαρακτηριστική σχεδίαση και αρκετές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες με πιο ενδεικτική το πολύ χρώμιο στη μάσκα και γύρω από τους LED προβολείς. Παράλληλα έχει και επιβλητικές διαστάσεις μιας και το μήκος του φτάνει τα 4,90 μέτρα. Αντίστοιχα μεγάλο είναι και το μεταξόνιό του των 2,90 μέτρων, που αποτελεί μια πρώτη καλή ένδειξη για τους χώρους στο εσωτερικό του που αναμένονται μεγάλοι.

Μέχρι στιγμής οι Γάλλοι δεν έχουν κάνει καμία νύξη σχετικά με τους κινητήρες με τους οποίους θα εξοπλίζεται το πρωτότυπό τους όταν μετά από 2 περίπου χρόνια φτάσει στην παραγωγή. Το βέβαιο είναι ότι θα έχει μια φουλ plug-in υβριδική έκδοση, ενώ δεν θα έχει την απω-ανατολίτικη επωνυμία Wild Rose αλλά τις πιο προσγειωμένες DSX ή DS5 Aircross.

Citroen Wild Rubis: Το SUV της upper class σειράς DS | iefimerida.gr 0
Citroen Wild Rubis: Το SUV της upper class σειράς DS | iefimerida.gr 1
Citroen Wild Rubis: Το SUV της upper class σειράς DS | iefimerida.gr 2
Citroen Wild Rubis: Το SUV της upper class σειράς DS | iefimerida.gr 3
Citroen Wild Rubis: Το SUV της upper class σειράς DS | iefimerida.gr 4
Citroen Wild Rubis: Το SUV της upper class σειράς DS | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ