Βιβλιοπωλείο στα Μελίσσια άνοιξε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - iefimerida.gr

Βιβλιοπωλείο στα Μελίσσια άνοιξε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημα εγκαίνια στο βιβλιοπωλείο της έκανε η Κατερίνα Μάντζιου, γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές (μεταξύ των οποίων και ο «Ερωτας»).

«Οταν ξεκίνησα, γίνονταν στην τηλεόραση 35-40 σήριαλ. Δυστυχώς πλέον δεν γίνονται δουλειές στην τηλεόραση και έχουμε πέσει στα τούρκικα και διάφορες άλλες λύσεις, ενώ δεν πληρώνονται για ό,τι κάνουν οι ηθοποιοί». Αυτό δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός -με 15 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας πίσω της- στο Star, αιτιολογώντας την απόφασή της να ανοίξει βιβλιοπωλείο.

Διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως αυτό δεν έχει αλλάξει τον επαγγελματικό της προσανατολισμό «Εχω αποφασίσει ότι θέλω να είμαι ηθοποιός. Αυτό κάνω τόσα χρόνια, αλλά έψαχνα και κάτι παράλληλο λόγω κρίσης. Το αντικείμενο που με ενδιαφέρει είναι το βιβλίο, οπότε άνοιξα βιβλιοπωλείο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ