Goldie Hawn και Kurt Russell για μπάνια στη Σκιάθο - iefimerida.gr

Goldie Hawn και Kurt Russell για μπάνια στη Σκιάθο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Σκιάθου εντόπισε η τηλεοπτική κάμερα τον διάσημο ηθοποιό Kurt Russell και την αγαπημένη του, Goldie Hawn.

Το ζευγάρι επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί των Σποράδων, το οποίο, άλλωστε, αποτελεί αγαπημένο του προορισμό και γι' αυτό το επιλέγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Μάλιστα, πριν από λίγα χρόνια, οι δυο τους απέκτησαν και σπίτι στο πανέμορφο νησί, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν ακόμη έναν λόγο να επισκέπτονται την περιοχή τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. «Είναι πολύ φιλικός και εκείνος και η σύζυγός του. Έρχεται με το σκάφος του, συνήθως, στην παραλία, είναι πολύ φιλικός και πολλές φορές μπορεί να καθίσει για ώρες ατέλειωτες εδώ, χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι είναι κάποιος διάσημος αστέρας του Hollywood» δήλωσε θαμώνας της περιοχής, ενώ όλοι όσοι ρωτήθηκαν μίλησαν για το εξαιρετικά χαμηλό προφίλ του πρωταγωνιστή, που δεν θυμίζει σε τίποτα σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς. Σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Σκιάθου εντόπισε η τηλεοπτική κάμερα τον διάσημο ηθοποιό Kurt Russell και την αγαπημένη του, Goldie Hawn.

Πηγή: Star

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή διακοπές kurt russell goldie hawn σκιάθο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ