Guardian: Τα ελληνικά «βάσανα» δεν αφήνουν τον Καραγκούνη να χαρεί τη «φούσκα» του ποδοσφαίρου - iefimerida.gr

Guardian: Τα ελληνικά «βάσανα» δεν αφήνουν τον Καραγκούνη να χαρεί τη «φούσκα» του ποδοσφαίρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Καραγκούνης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα Guardian για πρώτη φορά δεν μιλά αποκλειστικά για ποδόσφαιρο και για την επιτυχία του στη Φούλαμ αλλά για τις ανησυχίες του σχετικά με την Ελλάδα.

Με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις στην πατρίδα δηλώνει ότι είναι ο διεθνής ποδοσφαιριστής που ανησυχεί για τους συμπατριώτες του και το γεγονός ότι παλεύουν να «ταΐσουν» τις οικογένειές τους. Ο αθλητής χαρακτηρίζει «υποχρέωσή» του να δώσει τη μάχη εντός γηπέδων με την Εθνική ομάδα και να χαρίσει έστω ένα χαμόγελο στους Έλληνες.

Το δημοσίευμα αναφέρει την περίπτωση του ως «εικονική» και τον περιγράφει ως έναν παίκτη που για 14 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του έθνους. Όπως αναφέρει άλλοι θα χαλάρωναν στο πολυτελές διαμέρισμά τους στις όχθες του Τάμεση και θα αγνοούσαν τις πολιτικές εξελίξεις. Όμως ο «Κάρα» δεν ζει μέσα στη φούσκα του ποδοσφαίρου την ώρα που αυτοί που τον έχουν είδωλο υποφέρουν.

«Είμαι πιο τυχερός από τους περισσότερους Έλληνες αλλά όταν βλέπεις το χαμόγελο να σβήνει από τα χείλη των φίλων σου που δεν έχουν λεφτά να ψωνίσουν στο σούπερ μάρκετ, δεν γίνεται να τους αγνοήσεις, δεν υπάρχει διαφυγή» αναφέρει στη συνέντευξή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ