Με τίγρη φωτογραφήθηκε η Κέιτ Άπτον-Έξαλλες οι φιλοζωικές [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Με τίγρη φωτογραφήθηκε η Κέιτ Άπτον-Έξαλλες οι φιλοζωικές [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το concept της φωτογράφησης της Κέιτ Άπτον για το Harper's Bazaar που την θέλει -ως νοσοκόμα ζώων- να ποζάρει αγκαλιά με ένα τριών μηνών τίγρη και ένα επτά μηνών πίθηκο.

Την αντίθεσή της με την χρησιμοποίηση ζώων υπό εξαφάνιση ως αξεσουάρ σε φωτογράφηση μόδας εξέφρασε η φιλοζωική οργάνωση PETA σχετικά με την φωτογράφηση με τίτλο The Animal Nursery της Καρίν Ρόιτφελντ που αναμένεται να κυκλοφορήσει και στις 26 διεθνείς εκδόσεις του Harper's Bazaar.

Με τίγρη φωτογραφήθηκε η Κέιτ Άπτον-Έξαλλες οι φιλοζωικές [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, εξέφρασε ιδιαίτερη ανησυχία για το μικρό πίθηκο και το ψυχικό τραύμα που έχει υποστεί από το γεγονός ότι δεν είναι μαζί με την μητέρα του.

Με τίγρη φωτογραφήθηκε η Κέιτ Άπτον-Έξαλλες οι φιλοζωικές [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1

Μια άλλη διάσταση του προβλήματος έφερε στο φως η δήλωση του υπευθύνου της World Society for the protection of animals που δήλωσε ότι «Δεν πρέπει το κοινό να αντιμετωπίζει τα συγκεκριμένα ζώα ως χαριτωμένα κατοικίδια». Τονίζοντας επίσης πόσο επιβλαβές είναι το εμπόριο εξωτικών ζώων.

Με τίγρη φωτογραφήθηκε η Κέιτ Άπτον-Έξαλλες οι φιλοζωικές [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2

Σύμφωνα, πάντως, με την πρόεδρο του ζωολογικού κήπου που διάθεσε τα ζώα για την φωτογράφηση, όλα έχουν γεννηθεί σε αιχμαλωσία, απολαμβάνουν εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης και είχαν πάντοτε μαζί τους -κατά την διάρκεια της φωτογράφησης- ειδικούς εκπαιδευτές.

Με τίγρη φωτογραφήθηκε η Κέιτ Άπτον-Έξαλλες οι φιλοζωικές [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ