Του έκοψαν κλήση γιατί έκανε τζόκινγκ... ανάποδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Του έκοψαν κλήση γιατί έκανε τζόκινγκ... ανάποδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και έξι χρόνια ο Αλεξ Μέσα τρέχει ανάποδα στους δρόμους του Μαϊάμι, έχει αποκτήσει φήμη, εμφανίζεται σε αρκετά βίντεο τουριστών στο youtube, ενώ κάποτε κατάφερε να τρέξει συνεχόμενα πέντε χιλιόμετρα.

Το Σάββατο, πάντως, δε ήταν η τυχερή του ημέρα, καθώς οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και του έκοψαν κλήση για παρακώλυση κυκλοφορίας έπειτα από ένα τηλεφώνημα πολίτη που ανέφερε ότι είδε τον Μέσα να τρέχει ανάμεσα στα αμάξια.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο Αλεξ Μέσα τρέχει τουλάχιστον δύο με τρεις φορές τη βδομάδα ανάποδα για να διατηρείται σε καλή φόρμα και να στείλει ένα διαφορετικό μήνυμα, καθώς το «άστατο» παρελθόν του του έχει προκαλέσει κύρωση του ήπατος, ενώ είναι και φορέας του ιού HIV.

«Κάθε φορά που κάνω ένα βήμα προς τα πίσω το αφιερώνω στο Θεό γιατί είναι ένα θαύμα. Εκπροσωπώ αυτό που υποτίθεται ότι είναι αδύνατο» δηλώνει ο ίδιος για την ασυνήθιστη άθλησή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ