Ο βιασμός και ο εφιάλτης που ακολούθησε οδήγησαν 17χρονη στην αυτοκτονία - iefimerida.gr

Ο βιασμός και ο εφιάλτης που ακολούθησε οδήγησαν 17χρονη στην αυτοκτονία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στον εφιάλτη που ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισε να βάλει μία 17χρονη Καναδή. Η μαθήτρια άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, έχοντας δει το πιο φρικτό πρόσωπο των συνομηλίκων της στη σύντομη ζωή της.

Όλα ξεκίνησαν για την Ρίτα Πάρσονς πριν από δύο χρόνια, όταν τέσσερις συμμαθητές της την βίασαν σε ένα σχολικό πάρτι. Ο εφιάλτης όμως μόλις είχε ξεκινήσει. Την επόμενη ημέρα κυκλοφόρησε στο σχολείο της μία ακατάλληλη φωτογραφία της, με αποτέλεσμα οι συμμαθητές της να την αποκαλούν «πόρνη». Η ανελέητη παρενόχληση συνεχίστηκε.

«Έπρεπε να εγκαταλείψει το σχολείο. Οι φίλοι της στράφηκαν εναντίον της. Την παρενοχλούσαν. Κάποιοι της έστελναν μηνύματα στο Facebook για να κάνει σεξ μαζί τους. Ποτέ δεν σταματούσαν», δήλωσε η μητέρα της, Λία Πάρσονς. Η οικογένεια αναγκάστηκε να μετακομίσει, αλλά το κορίτσι δεν κατάφερε να βρει τον παλιό της εαυτό.

Ανήμπορη πλέον να χειριστεί την κατάσταση, κρεμάστηκε στο μπάνιο του σπιτιού της. Αν και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Όταν ενημέρωσαν τη μητέρα της πως η κόρη της είναι κλινικά νεκρή, εκείνη αποφάσισε να διακόψει τη μηχανική υποστήριξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ