Στο τέλος κερδίζουν πάντα οι... Γερμανοί - iefimerida.gr

Στο τέλος κερδίζουν πάντα οι... Γερμανοί

Στο τέλος κερδίζουν πάντα οι... Γερμανοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια επική ανατροπή σημείωσε η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέναντι στη Μάλαγα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, οι Ισπανοί προηγήθηκαν δύο φορές με τους Χοακίν στο 25' και Ελιζέου στο 82ο λεπτό, αλλά έχασαν την πρόκριση στα ημιτελικά στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Για τους «κιτρινόμαυρους» του Ρήνου είχαν ισοφαρίσει οι Λεβαντόφσκι στο 40' και Ρόις στο 91', αλλά το τέρμα που χάρισε την πρόκριση σημείωσε ο Φελίπε Σαντάνα στο 93ο λεπτό.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε «χωρίς άγχος» στην Πόλη χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα.

Αν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο της έδωσε προβάδισμα με 0-1 στο 7ο μόλις λεπτό, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική. Η Γαλατασαράι κατάφερε να πάρει προβάδισμα μέχρι και 3-1 στο 72' (με γκολ των Εμπουέ, Σνάιντερ και Ντρογκμπά) και να πιστέψει στην πρόκριση.

Ωστόσο, ο μεγάλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε άλλο ένα γκολ, το 11ο συνολικά στη διοργάνωση, και «έδιωξε» κάθε πονοκέφαλο από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ