Π. Οικονόμου: «Δεν άλλαξα! Παραμένω κατά του Μνημονίου» - iefimerida.gr

Π. Οικονόμου: «Δεν άλλαξα! Παραμένω κατά του Μνημονίου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την σταθερότητά του στις αντιμνημονιακές θέσεις έσπευσε να επισημάνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, υπεύθυνος για τη συλλογή των εσόδων, Παντελής Οικονόμου, που μετά την υπουργοποίησή του έσβησε από το Facebook την κριτική κατά του μνημονίου. Μιλώντας στον Real FM, δήλωσε πως εμμένει στη θέση του. «Η στάση μου κατά του μνημονίου και υπέρ της απεμπλοκής από το μνημόνιο είναι σταθερή και για αυτό θα πρέπει να εργαζόμαστε, για να γίνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας εμβρόντητους τους ακροατές, δεδομένου ότι είναι εκείνος που έσπευσε να «κατεβάσει» από την ηλεκτρονική του ιστοσελίδα τις «αντιμνημονιακές» του δηλώσεις αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης την Παρασκευή. Δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει επαχθείς τους όρους του μνημονίου. «Θα πρέπει να καταβληθεί μία προσπάθεια, όχι για να απεμπλακούμε από την εξάρτηση του δανεισμού, με τους επαχθείς όρους του μνημονίου, αλλά ταυτοχρόνως θα πρέπει να αποφύγουμε και τη στάση πληρωμών», είπε, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως "νούμερο ένα" πρόβλημα για τη νέα κυβέρνηση την ανεργία.

Ο κ. Οικονόμου, πάντως, υποστήριξε πως σε περίπτωση που η χώρα μας πάρει το πράσινο φως για την πέμπτη δόση και την πρόσθετη οικονομική ενίσχυση, τότε θα έχει ξεπεράσει τον «κάβο», καλώντας εμμέσως τους συναδέλφους του βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο, δεδομένου πως είναι κοινός τόπος πλέον πως αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την καταβολή της πέμπτης δόσης του ελληνικού δανείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ