Τα πιο αστεία σημειώματα στην ιστορία της συγκατοίκησης - iefimerida.gr

Τα πιο αστεία σημειώματα στην ιστορία της συγκατοίκησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποτέ δεν ξέρεις κανέναν αρκετά καλά, μέχρι να μείνεις στο ίδιο σπίτι μαζί του. Όταν πρόκειται για σχέση, υπάρχει το συναίσθημα ή τουλάχιστον το σεξ που εξομαλύνει τις διαφορές. Όταν όμως πρόκειται απλά για συγκάτοικους, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Πώς λοιπόν να εκφραστεί ένα παράπονο, χωρίς όμως να ξεσπάσει καυγάς που μπορεί να μετατρέψει το σπίτι σε... εμπόλεμη ζώνη; Το σημείωμα είναι η πιο σίγουρη λύση.

Η Daily Mail λοιπόν εντόπισε μερικές από τις πιο ξεκαρδιστικές έγγραφες... επισημάνσεις που έχουν κάνει ποτέ συγκάτοικοι μεταξύ τους. Γιατί υπάρχει ένα σημείωμα για κάθε κατηγορία. Για παράδειγμα, εκείνοι που έχουν ακόμη αρμονικές σχέσεις μεταξύ τους, φροντίζουν να προλαβαίνουν τις κακοτοπιές. «Έρικ, έκανα σεξ στο κρεβάτι σου. Συγνώμη για αυτό. Μην χρησιμοποιήσεις το μαξιλάρι σου», έγραψε ο Ματ. Ειλικρινής, απολογητικός και πραγματικός φίλος, αφού θέλει να προστατεύσει τον φίλο του.

«Αγαπητέ Έβαν, σήμερα θα έρθουν οι γονείς μου, οπότε μπορείς να φοράς παντελόνι όλη μέρα;», ήταν το μήνυμα του Ράιαν, δείχνοντας πως ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα με την... απελευθερωτική από τα δεσμά των ρούχων τάση του συγκατοίκου του, αλλά μπορεί οι γονείς του να μην έχουν την ίδια άποψη.

Στην κορυφή της λίστας των προβλημάτων είναι σαφώς η διαμοίραση των εργασιών στο σπίτι. Πριν από την έκρηξη για τα βουνά πιάτων για παράδειγμα που μπορεί να βρίσκει διαρκώς ο ένας από τους δύο στο νεροχύτη, έρχεται η φαντασία. Και η επισήμανση στο σημείωμα πως τα πιάτα... δεν καθαρίζονται μόνα τους.

Και βέβαια, κοινό σπίτι μεταξύ άλλων σημαίνει και κοινό ψυγείο και πάνω από όλα, κοινά τρόφιμα. Εκεί κι αν μπορούν να γίνουν παρεξηγήσεις. «Αγαπητέ συγκάτοικε, το βούτυρο είναι γαλακτοκομικό. Οπότε, εκτός αν θες να μας σκοτώσεις όλους, σταμάτα να το αφήνεις εκτός ψυγείου», έγραψε ο αγανακτισμένος. Αν και την επόμενη ημέρα θα περίμενε να βρει το βούτυρο στο ψυγείο, βρήκε μία απάντηση έξω από αυτό. «Το βούτυρο έχει συντηρητικά που δεν του επιτρέπει να χαλάσουν. Αν και με διασκέδασε η ερμηνεία σου, δεν θα μπορούσαν να φάνε βούτυρο τον 12ο αιώνα αν χαλούσε τόσο εύκολα!», ήταν η απάντηση. Και λογικά, αυτή η συγκατοίκηση δεν άργησε να τερματιστεί.

Επειδή όμως μία νυχτερινή έξοδος μπορεί να έχει απρόσμενο τέλος, ο φίλος φαίνεται την κρίσιμη στιγμή. Και στο σημείωμα. «Η Άσλεϊ είναι λιπόθυμη, γυμνή στο πάτωμα του μπάνιου. Σε παρακαλώ να την ελέγχεις», έγραψε μία συγκάτοικος φεύγοντας από το σπίτι. Το πώς βρέθηκε η Άσλεϊ εκεί, δεν χρειάζεται να το μάθει κανείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σημείωμα Κόσμος συγκατοίκηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ