«Οι γλουτοί μου μοιάζουν με 22χρονης στρίπερ», περηφανεύεται η Πάλτροου [εικόνες] - iefimerida.gr

«Οι γλουτοί μου μοιάζουν με 22χρονης στρίπερ», περηφανεύεται η Πάλτροου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υμνο στην personal trainer Τρέισι Αντερτον έπλεξε η -40χρονη πλέον- Γκουίνεθ Πάλτροου η οποία της «χρεώνει» την απίστευτη αλλαγή που έχει δει στο συγκεκριμένο μέρος του σώματός της.

«Πίστευα ότι δεν θα άλλαζε ποτέ. Γιατί έχω γυμναστεί και παλιότερα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Εχω κάνει Ashtanga yoga, πιλάτες, τρέξιμο. Και πίστευα ότι ήμουν γυμνασμένη. Αλλά δεν είχα ιδέα. Από τότε που άρχισα να κάνω ό,τι μου λέει, το σώμα μου έχει αλλάξει εντελώς. Της είμαι ευγνώμων. Και ας χρειάζεται να δακρύζω και να ουρλιάζω από τον πόνο προκειμένου να κατορθώσω να ολοκληρώσω το session». Αυτό δήλωσε η 40χρονη σταρ για την Τρέισι Αντερτον κατά τη διάρκεια του opening του νέου γυμναστηρίου της τελευταίας.

Προσθέτοντας, συγκεκριμένα για τους γλουτούς της, «θυμάμαι που κάποια στιγμή βρέθηκα στο δοκιμαστήριο να δοκιμάζω μαγιό, όταν γύρισα και είπα σε μια φίλη μου 'Μια χαρά δεν δείχνω για 40άρα; Δεν συμφωνείς;'. Και τότε εκείνη γύρισε, με κοίταξε και μου απάντησε ´Μια χαρά δείχνεις γενικότερα. Εχεις τους γλουτούς μιας 22χρονης στρίπερ'».

«Οι γλουτοί μου μοιάζουν με 22χρονης στρίπερ», περηφανεύεται η Πάλτροου [εικόνες]   | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ