H 29χρονη κόρη του Στινγκ ντρέπεται, αλλά φωτογραφίζεται [εικόνες] - iefimerida.gr

H 29χρονη κόρη του Στινγκ ντρέπεται, αλλά φωτογραφίζεται [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε pin up των 50s μεταμορφώθηκε η Μίκι Σάμερ, κόρη του Στινγκ και της Τρούντι Σάμερ, για τις ανάγκες φωτογράφησης στο τελευταίο τεύχος του Vanity Fair.

«Ηθελα να γίνω ηθοποιός από τότε που ήμουν πολύ μικρή, αλλά ντρεπόμουν πολύ για αυτή την επιθυμία μου. Δεν το είχα πει πουθενά γιατί δεν το θεωρούσα πιθανό». Αυτό δήλωσε η καλλίγραμμη 29χρονη στo Vanity Fair που -μετά τη συμμετοχή της στο The Borgias- έχει δει την καριέρα της να απογειώνεται.

H 29χρονη κόρη του Στινγκ ντρέπεται, αλλά φωτογραφίζεται [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα η Μίκι, όχι μόνο υποδύεται την Πάτι Σμιθ στο CBGB (τα γυρίσματα του οποίου μόλις ολοκληρώθηκαν), αλλά συμμετέχει και στα Francis Ha και Missed Connections.

Οσον αφορά το πώς είναι να είναι κόρη κάποιου τόσο διάσημου, η απόφοιτος του Parsons School of Design, δηλώνει: «Δεν ξέρω πώς είναι να ζεις με διαφορετικό τρόπο. Και, στο τέλος της ημέρας, για μένα είναι απλά ο μπαμπάς μου».

H 29χρονη κόρη του Στινγκ ντρέπεται, αλλά φωτογραφίζεται [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ