Συννεφιά με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα - iefimerida.gr

Συννεφιά με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα

Συννεφιά με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συννεφιασμένος παραμένει ο καιρός, αφού σήμερα Τρίτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν το μεσημέρι και το απόγευμα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και βελτίωση από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στην δυτική και κεντρική Μακεδονία και βελτίωση του καιρού από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το μεσημέρι θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα βόρεια. Ο καιρός θα σημειώσει βελτίωση από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια με ασθενείς βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ