Πόλεμος μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών στην Πάτρα - Φωτιές, πετροπόλεμος και οδοφράγματα [βίντεο] - iefimerida.gr

Πόλεμος μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών στην Πάτρα - Φωτιές, πετροπόλεμος και οδοφράγματα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγριες συμπλοκές ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας στην Πάτρα μεταξύ οπαδών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών, με την Αστυνομία να προχωρά σε 15 προσαγωγές.

Οδοφράγματα, φωτιές, πετροπόλεμος και ρίψη δακρυγόνων, συνθέτουν το σκηνικό έντασης που επικρατεί στο κέντρο της Πάτρας, κοντά στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Τα επεισόδια σημειώθηκαν στη συμβολή των οδών Γούναρη και Σισίνη, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών κινήθηκε κατά καταστήματος που θεωρείται ότι συχνάζουν μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πετροπόλεμος και τα επεισόδια επεκτάθηκαν στους γύρω δρόμους.

Ταυτόχρονα, άλλη ομάδα αντιεξουσιαστών κινήθηκε από το πρώην παράρτημα του πανεπιστημίου, που βρίσκεται στη οδό Κορίνθου, προς την περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, αλλά εμποδίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονται σε επιφυλακή, για να αποτρέψουν νέα επεισόδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ