Νέος εφιάλτης στη Γαλλία: Και ο Φαμπιούς φέρεται να έχει μυστικό λογαριασμό στην Ελβετία - iefimerida.gr

Νέος εφιάλτης στη Γαλλία: Και ο Φαμπιούς φέρεται να έχει μυστικό λογαριασμό στην Ελβετία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Λορέν Φαμπιούς διέψευσε κατηγορηματικά φήμες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Liberation σύμφωνα με τις οποίες διατηρεί μυστικό λογαριασμό στην Ελβετία. Είναι το δεύτερο χτύπημα στην κυβέρνηση Ολάντ.

«Αυτή η φήμη δεν στηρίζεται σε κανένα πραγματικό γεγονός» αναφέρει ο Φαμπιούς σε ανακοίνωσή του και τονίζει ότι έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα ώστε να σταματήσουν αυτά τα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα»

Η εφημερίδα Liberation στο σημερινό πρωτοσέλιδό της έχει τίτλο «Ο εφιάλτης συνεχίζεται» αναφέρεται στο σκάνδαλο του υπουργού Προϋπολογισμού Καουζάκ ο οποίος απέκρυψε λογαριασμό 11 εκατ. ευρώ και απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση του Φρανσουά Ολάντ.

Η Liberation μεταδίδει πληροφορίες οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο σάιτ Mediapart σύμφωνα με τις οποίες και ο Λορέν Φαμπιούς έχει λογαριασμό στην Ελβετία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ