Αστεγος κέρδισε 50.000 δολάρια στο ξυστό και συνεχίζει να λέει «σπίτι μου είναι ο δρόμος» - iefimerida.gr

Αστεγος κέρδισε 50.000 δολάρια στο ξυστό και συνεχίζει να λέει «σπίτι μου είναι ο δρόμος»

Αστεγος κέρδισε 50.000 δολάρια στο ξυστό και συνεχίζει να λέει σπίτι μου είναι ο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο άστεγος Ντένις Μαχούριν, τα τελευταία 35 χρόνια ζει σε μία σκηνή στο δρόμο και δεν σκοπεύει να την αποχωριστεί ποτέ. Τι και αν η θεά τύχη του χαμογέλασε και τον βοήθησε να κέρδισε 50.000 δολάρια σε ένα ξυστό λαχείο, εκείνος δηλώνει πως δεν θα τον κάνει να αλλάξει κατοικία!

Το δρόμο δεν τον αφήνει, αλλά έχει ήδη προγραμματίσει πώς θα ξοδέψει τα 35.000 δολάρια που θα φτάσουν στα χέρια του, αφού οι 15.000 θα πάνε στην Εφορία. Οπως δήλωσε λοιπόν θα πάει στον οδοντίατρο, θα επισκεφθεί τον γιο του και τα υπόλοιπα θα τα αποταμιεύσει. Όσο για τον τόπο κατοικίας του, απλά θα αγοράσει μία νέα σκηνή, καθώς όπως λέει είναι χαρούμενος με αυτό τον τρόπο ζωής.

Παράλληλα, σκοπεύει να βοηθήσει και άλλους άστεγους της περιοχής. «Αποφάσισα ότι θα δώσω στον καθένα τους από 100 δολάρια». Ήδη έχει σκεφτεί οχτώ άτομα που θα ενισχύσει, αλλά όπως λέει γελώντας, πιστεύει ότι θα διαθέσει τελικά περισσότερα χρήματα για αυτό το σκοπό, καθώς θα αποκτήσει νέους «φίλους» μόλις γίνει γνωστή η ιστορία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ