Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν βάζει πλάτη στη ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν βάζει πλάτη στη ΔΗΜΑΡ

Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν βάζει πλάτη στη ΔΗΜΑΡ;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΠΑΣΟΚ δεν βάζει πλάτη στη ΔΗΜΑΡ και τον Φώτη Κουβέλη σχετικά με τον υπουργό Διοικητικης Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτακη, για τον οποίο η Τρόικα διατυπώνει σοβαρές ενστάσεις σε ότι αφορά το σχέδιο του για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε τηλεφωνικά με τον κ. Κουβέλη και με τον Αντώνη Μανιτάκη και στην Ιπποκράτους λένε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ ότι η συνεχείς αναφορές του περί του ότι δεν ψηφίζει επέκταση στο χαράτσι κλπ, έχουν κόστος.

Θα μπορούσε για παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ να βάλει πλάτη στις βολές που δέχονται οι υπουργοί του κ. Κουβέλη, δεν το έκανε όμως, όχι από πείσμα, αλλά θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο στη ΔΗΜΑΡ πως χρειάζεται ακόμη και στα δύσκολα αλληλεγγύη μεταξύ κομμάτων που στο μέλλον θα μπορούσε να συνεργαστούν πολιτικά. Παράλληλα έδειξε πως στον ανασχηματισμό το ΠΑΣΟΚ θα προωθήσει δικά του στελέχη και όχι της ΔΗΜΑΡ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ