«Η μάνα μου δεν με άφηνε να κάνω σχέση με τον Τζόνι Ντεπ», δηλώνει η συμπρωταγωνίστριά του στο 21 Jump Street - iefimerida.gr

«Η μάνα μου δεν με άφηνε να κάνω σχέση με τον Τζόνι Ντεπ», δηλώνει η συμπρωταγωνίστριά του στο 21 Jump Street

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον λόγο που ποτέ δεν προχώρησε το φλερτ της με τον Τζόνι Ντεπ μίλησε -για πρώτη φορά- η Χόλι Ρόμπινσον Πιτ.

«Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την εποχή του άρεσα. Το φουντωτό μαλλί μου και εγώ. Αν και ποτέ δεν είχαμε σχέση. Θυμάμαι την μητέρα μου, που εκείνη την περίοδο ήταν ατζέντης, να μου λέει 'Άκου κορίτσι μου. Ότι και να κάνεις, μην τα φτιάξεις με κανένα από αυτά τα αγόρια'». Αυτό δήλωσε η Χόλι Ρόμπινσον Πιτ στην Huffington Post.

Προσθέτοντας πως «Ήμασταν 20 χρονών, μακριά από τα σπίτια μας, αισθανόμασταν ότι ο κόσμος ήταν δικός μας. Είχα πολλές ευκαιρίες αλλά ήμουν αρκετά έξυπνη για μην ξεκινήσω κάτι με κανένα τους. Στην αρχή ο Τζόνι με φλέρταρε και διασκεδάζαμε. Στην πορεία, όμως, η σχέση μας εξελίχθηκε περισσότερο σε αδελφική».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η 48χρονη μίλησε και για το πως πήρε από το χέρι τον αυτιστικό γιο της και τον πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Στόχος της να τον γνωρίσουν τα όργανα της τάξης από κοντά, ώστε να αποφύγει ένα πιθανό περιστατικό όπου κάποιος του ζητάει να σταματήσει στο δρόμο, εκείνος ταράζεται και αντιδρά άσχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ