Απίστευτο: Φυλακισμένοι Κύπριοι κάνουν δωρεές σε συμπατριώτες τους που υποφέρουν από την κρίση - iefimerida.gr

Απίστευτο: Φυλακισμένοι Κύπριοι κάνουν δωρεές σε συμπατριώτες τους που υποφέρουν από την κρίση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκάδες έγκλειστοι στις κεντρικές φυλακές της Κύπρου συγκέντρωσαν περί τα 9.000 ευρώ και τα δώρισαν σε κλινική εθελοντών προκειμένου να βοηθηθούν οικογένειες με μεγάλη οικονομική ανάγκη που χρειάζονται ιατρική βοήθεια, μεταδίδει το Associated Press.

Oι περισσότεροι εξ αυτών εκτίουν μεγάλες ποινές και αποφάσισαν να προσφέρουν μέρος των 300 ευρώ που δικαιούνται να έχουν μαζί τους για τις εβδομαδιαίες ανάγκες τους στη φυλακή, προκειμένου να βοηθήσουν τους Κύπριους που δοκιμάζονται από το χτύπημα της οικονομικής κρίσης. Η Λάρα Ιωάννου 25 ετών – της οποίας ο σύζυγος έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια για υπόθεση που σχετίζεται με ναρκωτικά- έδωσε την επιταγή στην βουλευτή Ελένη Θεοχάρους, η οποία είναι χειρουργός και διοικεί την πρώτη εθελοντική κλινική στην καρδιά της Λευκωσίας. Όπως μεταδίδει το Associated Press, η κυρία Θεοχάρους δηλώνει σοκαρισμένη από την απρόσμενη κίνηση φιλανθρωπίας από μια ομάδα ανθρώπων που η κοινωνία μας έχει ξεχάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ