ΟΠΑΠ: Παρίσταται το ΤΑΙΠΕΔ στη Γ.Σ., δεν ψηφίζει για Intralot - iefimerida.gr

ΟΠΑΠ: Παρίσταται το ΤΑΙΠΕΔ στη Γ.Σ., δεν ψηφίζει για Intralot

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιστολή του προέδρου του, προς τη γ.σ. του ΟΠΑΠ, το ΤΑΙΠΕΔ ενημέρωσε πως παρίσταται στη γενική συνέλευση, αλλά δεν ψηφίζει υπέρ ή κατά.

Στην επιστολή που υπογράφεται από τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιο Σταυρίδη, και απευθύνεται προς τον πρόεδρο και διευθύνονται σύμβουλο της ΟΠΑΠ ΑΕ, κ. Λουρόπουλο, όπως διαβάστηκε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, αναφέρεται ότι το ΤΑΙΠΕΔ δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει τους όρους της σύμβασης, κάτι που μπορεί να πράξει μόνο η διοίκηση του ΟΠΑΠ.

Το ΤΑΙΠΕΔ ζητά από τη διοίκηση του ΟΠΑΠ να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα, διασφαλίζοντας πλήρως τα συμφέροντα της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της γ.σ. που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, έγινε γνωστό ότι το ΤΑΙΠΕΔ συμμετείχε στη γενική συνέλευση, καταθέτοντας μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,13%, παρά το ότι είναι κάτοχος του 33% του μετοχικού κεφαλαίου της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Πηγή:www.capital.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΑΠ γενική συνέλευση ΤΑΙΠΕΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ