Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Παντελή Παντελίδη - iefimerida.gr

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Παντελή Παντελίδη

ο άγνωστο πρόβλημα υγείας του Παντελή Παντελίδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παντελής Παντελίδης έγινε γνωστός μέσα σε ένα καλοκαίρι -το προηγούμενο- όταν το τραγούδι του «Δεν ταιριάζετε σου λέω- έκανε το γύρο του διαδικτύου. Από τότε αρχίσαμε να μαθαίνουμε τα πάντα για τη ζωή του. Ωστόσο ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε κάτι που ελάχιστοι, πολύ κοντινοί του άνθρωποι, γνωρίζουν.

Μιλώντας στο Δρόμος FM, σύμφωνα με το Gossip-tv, ο Παντελής Παντελίδης αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο δεν του επέτρεψε να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο: Να γίνει ποδοσφαιριστής.


«Μέχρι τα 18 μου ήξερα ότι αν δεν τραυματιζόμουν θα ήμουν ποδοσφαιριστής. Στα 18 όμως έμαθα ξαφνικά ότι λόγω των προπονήσεων η καρδιά μου έχει μεγαλώσει πολύ και αναγκάστηκα να σταματήσω. Έδωσα εξετάσεις και μπήκα στο Πολεμικό Ναυτικό, από το οποίο παραιτήθηκα πριν από δύο μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παντελής Παντελίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ