Παπαδάκης: Τι λένε τώρα τα σκουλήκια των ΜΜΕ για τους καβγάδες Κασιδιάρη-Εγώ τους έστησα πάλι; [βίντεο] - iefimerida.gr

Παπαδάκης: Τι λένε τώρα τα σκουλήκια των ΜΜΕ για τους καβγάδες Κασιδιάρη-Εγώ τους έστησα πάλι; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία μετά τα χθεσινά ευτράπελα στη Βουλή άδραξε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος απάντησε στις κατηγορίες που τον θέλανε να έχει «στήσει» τον καβγά του Ηλία Κασιδιάρη με την Ρένα Δούρου και την Λιάνα Κανέλλη, κάνοντας λόγο για «σκουληκαντέρες της δημοσιογραφίας» που του έκαναν κριτική.

Δριμύ κατηγορώ με αφορμή τα χθεσινά έκτροπα στη Βουλή εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπαδάκης εναντίον όλων όσων των κατηγορούν ότι ο καβγάς του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης με την κ. Κανέλλη και την Ρένα Δούρου στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 πέρσι ήταν προσχεδιασμένος.

Ο κ. Παπαδάκης, με την έναρξη της σημερινής εκπομπής άρχισε να βρίζει τους συνεργάτες του και αυτοί του ανταπέδωσαν τους χαρακτηρισμούς, μιμούμενοι τα όσα συνέβησαν χθες στην προανακριτική της Βουλής, ενώ κάποια στιγμή δήλωσε: «Ρε τι πράγμα ήταν αυτό. Κυρίες και κύριοι, κάποια ποντικάκια της δημοσιογραφίας, κάποια σκουληκάκια, κάποιες σκουληκαντέρες της δημοσιογραφίας, πέρσι με τον Κασιδιάρη εδώ είχαν τολμήσει, τα παιδάκια, που αν δεν είχαν τον μπαμπά και τον θείο και τον ξάδερφο, δεν θα είχαν κάνει ποτέ καριέρα, να μας κάνουν κριτική. Ότι ήταν μια εκπομπή στημένη, τότε με τον Κασιδιάρη, τη Δούρου και την Κανέλλη. Χθες τι έγινε στη Βουλή; Τα είχαμε πει. Ξέρετε τι είχαμε πει; Καλά εδώ έγινε για να έχουμε τηλεθέαση. Αφού δεν έχει κάμερες στη Βουλή, είχε τηλεθέαση; Ήταν εικόνα κοινοβουλίου αυτή;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ