Kαναλάρχης κάνει ομαδική ψυχοθεραπεία στους εργαζόμενους - iefimerida.gr

Kαναλάρχης κάνει ομαδική ψυχοθεραπεία στους εργαζόμενους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καταιγίδα στα μέσα ενημέρωσης χτυπά αλύπητα τους εργαζόμενους. Φαίνεται όμως ότι καθώς οι περικοπές και οι απολύσεις προχωρούν, υπάρχει καναλάρχης που θέλει να παραμείνει ψηλά το το ηθικό των εργαζόμενων και ακολουθεί αμερικάνικου τύπου τακτικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καναλάρχης καλεί σε συναντήσεις τους εργαζόμενους από το σύνολο των εταιρειών που απαρτίζουν τον όμιλό του και αντί για συσκέψεις κάνει ουσιαστικά ομαδική ψυχοθεραπεία. Σε αυτές αναφέρει πως μετά την κρίση τα πράγματα θα γίνουν ξανά ιδανικά όπως πριν (και οι αμοιβές) αρκεί τώρα να δουλέψουν όλοι εντατικά και να δεχθούν τις περικοπές. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι έβαλε τους παρεβρισκόμενους να φωνάξουν όλοι μαζί «Θα τα καταφέρουμε!». Μάλιστα τους ζήτησε να το επαναλάβουν περισσότερο από μια φορά...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ