Τα ζώδια της Παρασκευής 5 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 5 Απριλίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 5 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και δεν θα μπορέσετε εύκολα να ισορροπήσετε τα πράγματα. Σχέδια που έχετε κάνει στον επαγγελματικό τομέα εδώ και αρκετό καιρό μπορείτε τώρα να τα προχωρήσετε. Τα ζητήματα καριέρας απορροφούν πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά σας με αποτέλεσμα να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στον αισθηματικό – προσωπικό τομέα. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να κρατήσετε ισορροπίες ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Φίλοι, συλλογική δουλειά, μελλοντικοί στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες.

Ταύρος

Κάποια από τα μελλοντικά σας σχέδια ή κάποια διαδικαστικά θέματα εξακολουθούν να καθυστερούν αλλά μην απογοητεύεστε όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Μην αφήστε τις ψυχικές σας αναστολές να σας κάνουν να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην θέλετε να μιλήσετε σε κανέναν. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας πρώτα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, γιατί κάποια λόγια που θα πείτε στο ταίρι σας θα τον πληγώσουν. Τα άστρα προβλέπουν ότι, θα σας απασχολήσουν έντονα οικογενειακά σας θέματα και θα υπάρξει σύγκρουση απόψεων με τα δικά σας πρόσωπα.

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τις γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν με άτομα κύρους. Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να επανασυνδεθείτε με ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν. Οι τάσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για να διασκεδάσετε να πάτε διακοπές και να ξεκουραστείτε. Οι εργένηδες του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεφύγετε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και μην είστε απόμακροι απέναντι στους άνθρωπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για σας. Παράλληλα, θα χρειαστεί να καλύψετε διάφορες ανάγκες των μελών της οικογενείας σας και θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα.

Καρκίνος

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί το ρίσκο θα είναι μεγάλο και υπάρχει το ενδεχόμενο να ζημιωθείτε. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας.

Λέων

Στη δουλειά σας οι απαιτήσεις των ανώτερων σας θα είναι αυξημένες και θα καταβάλλετε προσπάθειες για να μπορέσετε να πετύχετε αυτά που θέλουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οργανωθείτε σωστά και δραστηριοποιηθείτε άμεσα, για να θέσετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή. Τα άστρα προβλέπουν για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο για να κάνετε μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα που θα ανανεώσουν τον δεσμό σας.

Παρθένος

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα παρουσιάσει ανοδική πορεία, καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε τους στόχους σας να πραγματοποιούνται. Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας και οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Οι ελεύθεροι μην αναλάβετε τώρα δεσμεύσεις στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, απλά διασκεδάστε. Στα επαγγελματικά σας, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι τεταμένες.

Ζυγός

Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις ούτε να πάρετε αποφάσεις χωρίς να τα βάλλετε όλα κάτω και να τα εξετάσετε αναλυτικά γιατί θα έχετε αρνητικές εξελίξεις στη πορεία. Οι δεσμευμένοι που για οποιονδήποτε λόγο έχουν ή επιδιώκουν παράνομες σχέσεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Προσοχή στα παρακινδυνευμένα οικονομικά ρίσκα για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στον αισθηματικό τομέα ευνοούνται τα φλερτ για τους αδέσμευτους ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να ανανεώσετε την σχέση σας.

Σκορπιός

Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε και θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες αλλά χρειάζεται προσοχή και όχι βιαστικές κινήσεις από τον ενθουσιασμό που θα έχετε. Στον αισθηματικό τομέα όσοι από εσάς έχετε προβλήματα στη σχέση σας θα μπορέσετε τώρα να τα βρείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο μηδενίζοντας τις αποστάσεις μεταξύ σας. Στον οικονομικό σας τομέα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσετε εκκρεμότητες με περιουσιακά ή κληρονομικά σας θέματα. Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα. Το συναδελφικό πνεύμα και ο αλτρουισμός σας θα είναι κάπως ενισχυμένα.

Τοξότης

Θα προσπαθήσεις να καταφέρεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στην σχέση σου. Θα προσπαθήσετε να περάσετε από την θεωρία στην πράξη, βάζοντας άμεσα κάποια σχέδια σας σε εφαρμογή. Πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις αλλά καλό θα είναι να περιμένετε λίγο για να τις εφαρμόσετε την κατάλληλη στιγμή. Πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις τώρα, αλλά καλό θα είναι να περιμένετε λίγο για να τις εφαρμόσετε την κατάλληλη στιγμή.

Αιγόκερως

Εμπιστευτείτε μόνον άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ειλικρινείς και αξιόπιστοι. Έχετε κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια και για να τα υλοποιήσετε θα κουραστείτε πολύ. Ξεκαθαρίστε ασάφειες που υπάρχουν με ορισμένες συνεργασίες σας και προχωρήστε ακάθεκτοι για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Προσέξτε τα λόγια που θα πείτε, γιατί θα πληγώσετε το σύντροφο σας και θα απομακρυνθεί. Τα άστρα προβλέπουν ότι στον εργασιακό σας χώρο, θα καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και θα σας βοηθήσουν άτομα κύρους που θα βρεθούν κοντά σας, εκτιμώντας την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Οργανωθείτε καλύτερα και φτιάξτε ένα πρόγραμμα, αν θέλετε να τα βγάλετε πέρα και να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Προσπαθήσετε να αποβάλλετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που έχετε και κινηθείτε δυναμικά παίρνοντας την ζωή στα χέρια σας. Στον εργασιακό σας χώρο, κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και μην αντιδράτε στις διάφορες καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και δεν πρέπει να πιέσετε και άλλο τα πράγματα.

Ιχθείς

Αποβάλλετε ταμπού και αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας. Κάποιος δικός σας άνθρωπος θα βρεθεί απέναντι σε προσωπικές σας επιλογές και αυτό θα σας δυσαρεστήσει. Μια τάση απομόνωσης και εσωστρέφειας θα σας χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο. Πρέπει να μάθετε να είστε δυναμικοί και να οδηγείτε εσείς τις καταστάσεις εκεί που θέλετε, αλλιώς δεν θα πετύχετε τους στόχους σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα χαρείτε τον έρωτα με τον σύντροφο σας κάνοντας συνεχώς καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ