Εφές και Μπαρτσελόνα θα πρέπει να ξεπεράσουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Εφές και Μπαρτσελόνα θα πρέπει να ξεπεράσουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγχωτική νίκη απέναντι στην Χίμκι πήρε ο Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και προκρίθηκε ως 2ος στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 79-70 με κορυφαίο τον Κώστα Παπανικολάου που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 6/6 τρίποντα!

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας την Αναντολού Εφές που τερμάτισε στην 3η θέση του 5ου ομίλου.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Ολυμπιακό Στάδιο με 63-69 και κατέλαβε την τέταρτη θέση της κατάταξης του 5ου γκρουπ με 9 νίκες και 5 ήττες και θα αντιμετωπίσει στους «8» τη Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας.

Η αυλαία των play off της Ευρωλίγκα ανοίγει την επόμενη εβδομάδα και ολοκληρώνεται στις 25 του μήνα ή νωρίτερα αν μια ομάδα συμπληρώσει τρεις νίκες.

Τα ζευγάρια στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας (9-25/4):

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Κάχα Λαμποράλ (Ισπανία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές (Τουρκία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ