Δημόσια στήριξη στον ομοφυλόφιλο γιο του έδωσε ο Μάτζικ Τζόνσον [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Δημόσια στήριξη στον ομοφυλόφιλο γιο του έδωσε ο Μάτζικ Τζόνσον [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια κίνηση που επικροτήθηκε από αρκετούς, Αμερικανούς και όχι μόνο, προχώρησε ο παλαίμαχος άσος του NBA Μάτζικ Τζόνσον, που προσέφερε απλόχερα στήριξη στο γιο του που πήγε σε εκδήλωση συνοδευόμενος από τον αγαπημένο του.

Ο πρώην αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς δήλωσε στο site ΤΜΖ: «Είπα στον γιο μου 'θα σε στηρίξουμε. Σε αγαπάμε όποιος και αν είσαι, ό,τι και αν κάνεις. Αυτό που θέλουμε είναι να αγαπάς τον εαυτό σου» και συμπλήρωσε πως τον ρώτησε: «Τι πιστεύεις ότι θα πουν οι φίλοι σου και οι γνωστοί σου όταν τους το ανακοινώσεις; Το έχεις πει σε κάποιον;».

Δημόσια στήριξη στον ομοφυλόφιλο γιο του έδωσε ο Μάτζικ Τζόνσον [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Τον αγαπώ πολύ τον E.J. Ήθελε πραγματικά να δείξει αυτό που είναι. Αλλά δεν ήξερε το πως. Για εμάς είναι πολύ καλή στιγμή σαν οικογένεια και η καλύτερη για εκείνον. Τώρα, είναι ξανά το παιδί που ξέραμε. Τον στηρίζω απόλυτα. Είναι πολύ όμορφο για εκείνον», κατέληξε για την απόφαση του γιου του Έρβιν του τρίτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ