Το 75% των Γερμανών πιστεύει ότι η κρίση θα χειροτερέψει κι άλλο - iefimerida.gr

Το 75% των Γερμανών πιστεύει ότι η κρίση θα χειροτερέψει κι άλλο

Το 75% των Γερμανών πιστεύει ότι η κρίση θα χειροτερέψει κι άλλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση ότι η κρίση δεν έχει ακόμα φθάσει στο χειρότερο σημείο της διατυπώνει το 75% των Γερμανών, όπως δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης, ARD.

Μπορεί να είναι «ανήσυχοι» για την κρίση, που δεν έχει... αγγίξει ακόμα τη Γερμανία, ωστόσο τα 2/3 των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση της εταιρείας Infratest dimap, θεωρούν ότι η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ διαχειρίζεται την κατάσταση σωστά και με αποφασιστικότητα.

Παράλληλα, μόλις το 1/3 των Γερμανών ασκεί κριτική στην γερμανική κυβέρνηση, ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης επιδεικνύει αδιαφορία για τους ανθρώπους στις χώρες οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Τέλος, για την περίπτωση της Κύπρου, οι Γερμανοί εμφανίζονται διχασμένοι, με το 50% να θεωρεί ορθή την συμμετοχή των καταθετών στο σχέδιο διάσωσης της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ