Εξαρθρώθηκε κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών στην Πάτρα - iefimerida.gr

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών στην Πάτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών εξάρθρωσε στη Πάτρα η τοπική αστυνομία. Στην επιχείρηση που διεξήχθη συνελήφθηκαν τρεις Ρουμάνοι και μία νεαρή μητέρα που δέχτηκε να πουλήσει το μόλις πέντε ημερών αγοράκι της, έναντι του ποσού των 10.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δράση της σπείρας που αναζητούσε άκληρα ζευγάρια για να προχωρήσουν σε παράνομη υιοθεσία και ένα ζευγάρι αστυνομικών της Ασφάλειας κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί τους προσποιούμενοι τους ενδιαφερόμενους. Στην συμφωνία που έκλεισαν, οι υποψήφιοι «αγοραστές» θα έδιναν 5.000 ευρώ ως προκαταβολή και άλλα 5.000 ευρώ μόλις θα παραλάμβαναν το βρέφος, αμέσως μετά την γέννησή του!

Το αγοράκι ήρθε στον κόσμο πριν από πέντε ημέρες και οι τρεις Ρουμάνοι ήρθαν σε επαφή με τους «γονείς» για να τους το παραδώσουν. Μόλις, όμως, έγινε η «αγοραπωλησία», επενέβησαν αστυνομικοί και τους συνέλαβαν μαζί με την φυσική μητέρα. Η Ασφάλεια Πατρών ερευνά σε ποιο μαιευτήριο γεννήθηκε το άτυχο βρέφος και αν στο κύκλωμα εμπλέκονται και γιατροί.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ