Σε λυγμούς «συμπαράστασης» ξέσπασε η Ελένη Μενεγάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Σε λυγμούς «συμπαράστασης» ξέσπασε η Ελένη Μενεγάκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δραματική ιστορία της γιαγιάς που μεγαλώνει μόνη της τα δυο εγγόνια της, αφού η κόρη της και ο γαμπρός της έχουν πεθάνει, έφερε δάκρυα στα μάτια της Ελένης Μενεγάκη.

«Δεν υπάρχει μια λύση; Δεν έχεις άλλα παιδιά; Κάποιον που θα μπορεί να ασχοληθεί αν κάτι συμβεί;». Αυτό βρέθηκε να ρωτάει η -εμφανώς συγκινημένη Ελένη Μενεγάκη- την καλεσμένη της που περνάει δύσκολες ώρες (προσπαθώντας να μεγαλώσει τα δυο εγγόνια της). Η οποία της απάντησε ότι ναι μεν έχει ένα ακόμη γιο, ο οποίος όμως είναι άνεργος. Και έχει ήδη δυο κόρες. Άρα δεν θέλει να του βάζει παραπάνω ευθύνες.

Το πιο συγκινητικό κομμάτι της συνέντευξης ήταν όταν η γιαγιά αποκάλυψε τι λέει στην προσευχή του το ένα από τα δυο παιδιά, δηλαδή «Θεέ μου θέλω να προσέχεις τον θείο μου, τον αδελφό μου, αλλά πάνω από όλα τον παππού και την γιαγιά μου για να μπορέσουν να έρθουν στον γάμου μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη εγγόνια δάκρυα γιαγιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ