Αυτοί είναι οι ήρωες σταρ του Χόλιγουντ που έχουν σώσει απλό κόσμο από βέβαιο θάνατο - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι ήρωες σταρ του Χόλιγουντ που έχουν σώσει απλό κόσμο από βέβαιο θάνατο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόσφατη αυτοθυσία της Χάιντι Κλουμ, που βούτηξε στην θάλασσα για να σώσει τον γιο της από πνιγμό, μας έφερε στο νου αντίστοιχες περιπτώσεις επώνυμων ηρώων. Οι οποίες, παραδόξως για ένα κλάδο που φημίζεται για την εγωπάθεια του, είναι αρκετές.

Κέιτ Γουίνσλετ

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έσωσε την ζωή της 90χρονης μητέρας του Ρίτσαρντ Μπράνσον όταν ξέσπασε πυρκαγιά στην έπαυλη της οικογένειας στο ιδιόκτητο νησί του ιδρυτή της Virgin στην Καραϊβική.

Ζόε Σαλντάνα

Η 34χρονη σταρ του Avatar έτρεξε τον περασμένο Ιανουάριο να βοηθήσει μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε θύμα τροχαίου. Κρατώντας την ζωντανή και ασκώντας πίεση στα τραύματα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Μπράντ Πιτ

Την ζωή της χρωστάει σε εκείνον μια νεαρή κομπάρσος που παραλίγο να ποδοπατηθεί από ένα πλήθος 700 ατόμων κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του World War Z το 2011.

Τομ Κρουζ

Το 1996 ο Τομ ήταν εξαιρετικά πολυάσχολος στον ρόλο του ως υπερ-ήρωας. Πρώτα έσωσε ένα επτάχρονο αγόρι που κινδύνεψε να ποδοπατηθεί από το πλήθος σε μια πρεμιέρα του. Στην συνέχεια πλήρωσε το λογαριασμό του νοσοκομείου μιας γυναίκας που την τραυμάτισε και την παράτησε στην μέση του δρόμου ένα αυτοκίνητο (σ.σ. ένα περιστατικό στο οποίο ήταν μάρτυρας). Και, τέλος, έσωσε μια παρέα πέντε ατόμων το γιοτ των οποίων είχε ναυαγήσει αρκετά μίλια μακριά από τις ιταλικές ακτές.

Τζένιφερ Λόρενς

Όταν το περασμένο καλοκαίρι είδε μια νεαρή γυναίκα να πέφτει λιπόθυμη κάτω, λίγο έξω από την πολυκατοικία της, η 22χρονη φόρεσε μια φόρμα και έτρεξε πρώτη να την βοηθήσει να συνέλθει.

Σοφία Βεργκάρα

Τις γνώσεις τις περί πρώτων βοηθειών χρησιμοποίησε η πρωταγωνίστρια του Modern Family για να σώσει την νεαρή γυναίκα που έπεσε λιπόθυμη δίπλα της σε ένα καζίνο του Λας Βέγκας. Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το 2012.

Μίλα Κούνις

Όταν είδε τον 50χρονο εργάτη στο σπίτι της να μην μπορεί να αναπνεύσει, η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο και του έβαλε το σώμα στην σωστή στάση.

Ντάστιν Χόφμαν

Την ζωή του δήλωσε ότι χρωστάει στον Ντάστιν ο τζόγκερ στο Hyde Park που είχε την «τύχη» να πάθει καρδιακή προσβολή μπροστά του. Ο Χόφμαν κάλεσε αμέσως ασθενόφορο και δεν έφυγε δευτερόλεπτο από δίπλα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ