Σαχινίδης: Η Τρόικα δεν αφήνει ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ να τα βρουν για το χαράτσι - iefimerida.gr

Σαχινίδης: Η Τρόικα δεν αφήνει ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ να τα βρουν για το χαράτσι

Σαχινίδης: Η Τρόικα δεν αφήνει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να τα βρουν για το χαράτσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην επιμονή της Τρόικα αποδίδει την αδυναμία επίτευξης συμφωνίας μεταξύ των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση στο θέμα της είσπραξης του ειδικού τέλους ακινήτων για το 2013, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Σαχινίδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία και από τα τρία κόμματα, σχετικά με τον τρόπο είσπραξης του ενιαίου φόρου ακινήτων, ωστόσο η Τρόικα αμφισβητεί τη δυνατότητα είσπραξης από οποιονδήποτε άλλο μηχανισμό, εκτός της ΔΕΗ».

«Αυτήν τη στιγμή γράφουμε το εγχειρίδιο "καλής συμπεριφοράς" για το πώς συμπεριφέρονται τρεις αρχηγοί κομμάτων σε κυβέρνηση συνεργασίας» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναρωτήθηκε:«Σε τι θα ωφελούσαν πρόωρες εκλογές;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ